Del 24 al 30 de Juliol de 2022

L’Associació de Guitarristes Música Oberta posa en marxa un any més el Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx” amb la idea de fer arribar la música per a guitarra al nombre més gran de persones possible.

Concerts

Cada nit comptem amb el concert d´un artista o agrupació convidats al nostre festival. De vegades, són els nostres guanyadors de concursos o els guanyadors de concursos de festivals amb què tenim col·laboració. Altres vegades són els nostres professors els que demostren la seva immensa qualitat artística. Al nostre Festival cada nit és màgica gràcies a la guitarra i als Mestres que la toquen.

Cursos, conferències i tallers

De forma paral·lela, el XXIV Festival de guitarra Ciutat d’Elx, organitza cursos especialitzats impartits per prestigiosos professors a la Universitat Cardenal Herrera CEU d’Elx.

Concursos d’interpretació

Durant el Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx” es faran tres concursos d’interpretació guitarrística: El Concurs Calendura en què podran participar guitarristes solistes que no superin els 20 anys. El Concurs Ciutat d’Elx destinat a guitarristes solistes sense límit d’edat. El Concurs de Música de Cambra amb Guitarra en què podran participar tots els duos, trios o quartets que incloguin la guitarra, exceptuant les formacions amb piano i sense límit d’edat.