Del 24 al 30 de Juliol de 2023

L’Associació de Guitarristes Música Oberta posa en marxa la 25a edició del Festival de Guitarra Ciutat d’Elx amb la idea de fer arribar la música per a guitarra al major nombre de persones possible.Concerts

Cada nit comptem amb el concert d´un artista o agrupació convidat al nostre festival. De vegades, són els nostres guanyadors de concursos o els guanyadors de concursos de festivals amb què tenim col·laboració. Altres vegades són els nostres professors els que demostren la seua immensa qualitat artística. Al nostre Festival cada nit és màgica gràcies a la guitarra i als Mestres que la fan sonar.

Cursos

Paral·lelament, el XXV Festival de guitarra Ciutat d’Elx organitza classes magistrals de guitarra i de música de cambra amb guitarra impartides per prestigiosos professors i catedràtics del nostre instrument en una de les seus de la Universitat CEU Cardenal Herrera d’Elx.

Concursos d’interpretació

Durant el XXV Festival de Guitarra Ciutat d’Elx es realitzarà el 20è Concurs Internacional de Guitarra Ciutat d’Elx destinat a guitarristes solistes sense límit d’edat.